Globaalina markkinajohtajana Framery on suunnannäyttäjä äänieristettyjen puhelinkoppien ja työtilojen toimialalla. Kehitämme ja valmistamme maailmanluokan tuotteita ja aiomme jatkossakin olla paras siinä, mitä teemme. Siksi tahdomme löytää myös ihmisiä, jotka aidosti haluavat olla mukana rakentamassa Frameryn kasvua ja varmistamassa, että asiakkaamme saavat käyttöönsä huippulaatuisen tuotteen. 

Haemme määräaikaisia tuotantotyöntekijöitä tuotteidemme kokoonpanotehtäviin Tampereen Sarankulmaan. Työsuhde on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian jatkuen mieluiten 31.12.2023 saakka. Teemme tällä hetkellä töitä yhdessä vuorossa arkisin klo 8-16 välillä.

Etsimme joukkoomme positiivisella asenteella varustettuja tiimityöskentelijöitä, jotka haluavat tehdä työnsä laadukkaasti. Odotamme sinulta oma-aloitteista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan sekä joustavuutta ja halua sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työ on fyysistä ja aktiivista seisomatyötä nopeatempoisessa ympäristössä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä yleiskuntoa. Plussaa on, jos perustyökalujen käyttäminen on sinulle tuttua esim. vapaa-ajan harrasteiden kautta ja/tai sinulla on jonkin verran työkokemusta käsillä tehtävästä kokoonpanotyöstä esim. teollisuudessa tai rakennusalalla. Tiimin työskentelykieli on suomi.

Fyysisen työn vastapainoksi panostamme frameryläisten hyvinvointiin ja teemmekin kaikkemme sen eteen, että meillä olisi hyvä olla töissä. Pidämme huolta työssä jaksamisesta esimerkiksi panostamalla ergonomiaan, tarjoamalla erilaisia taukomahdollisuuksia työpäivän aikana sekä muiden henkilöstöetujen avulla, jotta pystymme jatkossakin luomaan Frameryn menestystarinaa yhdessä pitkällä aikavälillä. Framerylla pääset työskentelemään viihtyisässä työympäristössä mahtavien työkavereiden ympäröimänä.

Tutustu Frameryläisiin ja hae mukaan mahtavaan porukkaamme! Instagram-tililtämme @framerians, pääset näkemään välähdyksiä jokapäiväisestä elämästämme puhelinkoppitehtaalla!

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakijoiden haastattelemisen heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Linkin kautta jätetyt hakemukset tallentuvat rekrytointijärjestelmäämme, joka on meidän pääasiallinen kanava uusien frameryläisten löytämiseksi. Ethän siis laita hakemustasi sähköpostitse.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Patamäenkatu 7 33900 Tampere